8 de abril de 2018

GRUPS CANET ROCK



Enguany CANET ROCK celebra la seva 5a edició amb grups tan destacats i reconeguts com Macaco, La Raíz, Els Catarres, Els Amics de les Arts i Txarango.
A més, aquest any el cartell incorpora un conjunt de grups que ens faran gaudir, cantar i ballar fins l'últim minut, estem fent referència a Sense Sal, La Sra. Tomasa i Pupil·les. I repeteixen damunt l'escenari Animal, Zoo i Doctor Prats.
Canet Rock 2018 gaudirà d'un conjunt de propostes per sorprendre als assistents, és per aquest motiu que el ball s'incorporarà al festival. Els Brodas Bros actuaran amb La Soul Machine amb l'objectiu de fer gaudir i sorprendre al públic assistent.
Serà increïble!


Este año CANET ROCK celebra su 5a edición con grupos tan destacados y reconocidos como Macaco, La Raíz, Els Catarres, Els Amics de les Arts i Txarango.
Además, este año el cartel incorpora un conjunto de grupos que nos van a hacer disfrutar, cantar y bailar hasta el último minuto, estamos hablando de Sense Sal, La Sra. Tomasa y Pupil·les. Este año repiten sobre el escenario Animal, Zoo y Doctor Prats.
Canet Rock 2018 disfrutará de un conjunto de propuestas para sorprender a los asistentes, es por este motivo que el baile se va a incorporar al festival. Brodas Bros actuará con La Soul Machine con el objetivo de hacer disfrutar y sorprender al público asistente.
¡Va a ser increíble!

No hay comentarios:

Publicar un comentario