26 de mayo de 2018

COM ARRIBAR A CANET ROCK ‘18

Ja teniu clar amb quin mitjà de transport arribareu a Canet Rock? El festival es durà a terme al costat de la Via Cannetum i l’organització del mateix Canet ens facilita un conjunt de recursos (transport públic) per tal que el nostre viatge sigui més còmode.

Pel que fa al tren, Rodalies Catalunya reforçarà el servei per tal de facilitar els viatges al municipi, es recomana comprar els bitllets d’anada i tornada per evitar les cues.

Si, pel contrari, prefereixes anar-hi amb cotxe, ho has de fer per l’autopista C-33 o la N-II. A causa de la gran afluència de públic, la sortida de l’autopista a Canet de Mar estarà tallada des del matí del dissabte. Es recomana sortir a Arenys de Mar o Sant Pol de Mar.
A més, l’organització del Canet Rock facilita un Bus que et porta directe des de casa teva al recinte i et torna a portar a casa quan acabi el festival.

Pensa-t’ho bé i escull la millor opció per a tu!



CÓMO LLEGAR A CANET ROCK ‘18
¿Tenéis claro qué medio de transporte vais a utilizar para llegar a Canet Rock? El festival se va a realizar al lado de la Vía Cannetum y la organización del mismo nos facilita un conjunto de recursos (transporte público) para hacernos el viaje más cómodo.
Si quieres ir en tren, Rodalies Catalunya va a reforzar su servicio para facilitar a los viajeros la llegada al municipio, se recomienda comprar los billetes de ida y vuelta para evitar colas.
Si, por el contrario, prefieres ir con tu coche, tienes que coger la autopista C-33 o la N-II. A causa de la gran multitud de público, la salida de la autopista a Canet de Mar va a estar cortada des de la mañana del sábado. Se recomienda salir a Arenys de Mar o Sant Pol de Mar.
Además, la organización de Canet Rock facilita un Bus que te llevará directo des de tu casa al recinto y te devolverá a tu casa en finalizarlo.
¡Piénsatelo bien y elige la mejor opción para ti!

No hay comentarios:

Publicar un comentario